VORES MENUER
Menu 1
Min. 8 kuverter
Svinefilet
Marineret kyllingebryst
Nakkefilet
Pris pr. person 119,-
Brød og smør 12,- pr. person
Menu 2
Min. 8 kuverter
3 slags kød
Svinefilet
Marineret kyllingebryst
Nakkefilet
Langtidsstegt oksespidsbryst
Svinemørbrad med bacon
Marineret kalkun
Kalveculotte
Pris pr. person 149,-
Brød og smør 12,- pr. person
Menu 3
Min. 8 kuverter
3 slags kød
Svinefilet
Marineret kyllingebryst
Nakkefilet
Langtidsstegt oksespidsbryst
Svinemørbrad med bacon
Marineret kalkun
Kalveculotte
Kalvefilet
Oksefilet
Pris pr. person 169,-
Brød og smør 12,- pr. person
Salat
Pastasalat
Sæsonens blandende salat med dressing
Kartofler
Flødekartofler
Kartoffelsalat
Provence kartofler
Persillekartofler
Timiankartofler
Bagte kartofler
Halve marinerede kartofler
Nye danske kartofler vendt i smør og salt
Broccolisalat
3 retters menu ud af huset
Menu 1:
Min. 4 kuverter
Forret:
Tarteletter med høns i asparges
Eller
Røget laks på salatbund med dilddressing
Hovedet:
Langtidsbraseriet kalvespidsbryst med waldorfsalat, ristede kartofler og skysauce
Dessert:
islagkage med frugtsalat
Pris pr. person 198,-
Brød og smør 12,- pr. person
Menu 2
Min. 4 kuverter
Forret:
Tunmousse med rejer, citron og dressing
Eller
Citronmarineret tigerrejer på salatbund
Hovedret:
Sødmælkskalveculotte med årstidens salat med dressing og to slags kartofler
Dessert:
islagkage med frugtsalat
Pris pr. person 198,-
Brød og smør 12,- pr. person
Menu 3
Min. 4 kuverter
Forret:
Rejecocktail med dressing
Eller
Lufttørret skinke på salatbund med melonsalat
Hovedret:
Rosa stegt kalvefilet med rodfrugter, ristede kartofler og rødvinssauce
Dessert:
islagkage med frugtsalat
Pris pr. person 249,-
Brød og smør 12,- pr. person
Varme retter ud af huset
Min. 15 kuverter
Flæskesteg
med hvide og brune kartofler, slagteren rødkål og brun sauce.
Pr. kuvert 99,-
_______________
Dansk bøf
med bløde løg, hvide kartofler, brun sauce og rødbeder.
Pr. kuvert 79,-
_______________
Karbonader
med stuvet ærter og gulerødder og hvide kartofler.
Pr. kuvert 69,-
_______________
Stegt flæsk
med persille sauce, hvide kartofler og rødbeder.
Pr. kuvert 89,-
Koteletter i fad
med ris og hvide kartofler.
Pr. kuvert 79,-
_______________
Chili con carne
med ris og salat.
Pr. kuvert 69,-
_______________
Biksemad
med spejlæg, bearnaise sauce og rødbeder.
Pr. kuvert 69,-
_______________
Mørbradgryde
med kartoffelmos.
Pr. kuvert 89,-
_______________
Børne menuer
1. Kylling med pasta, ærter og gulerødder.
2. Lasagne med børne salat.
3. Små frikadeller med pasta, ærter og gulerødder.
Pr. kuvert 39,-
Sammensæt selv
Min. 12 kuverter
Forretter:
Tunmousse på salatbund med rejer, citron, dressing og flutes
Tarteletter med høns i asparges
Rejecocktail med dressing og flutes
Melonsalat med parmaskinke
Lakserose på salatbund med flutes
Hønsesalat på ananasring pyntet med bacon
Hovedret:
Buffet:
Langtidsstegt kalvefilet
Marineret svinefilet
Ristede kartofler
Flødekartofler
Melonsalat
Græsk pastasalat
2 slags dressing
Flutes
Dessert:
islagkage med frugtsalat
1 ret: 149,-
2 ret: 169,-
3 ret: 199,-
1 ret: 149,- 2 retter: 169,- 3 retter: 199,-
1 ret: 149,- 2 retter: 169,- 3 retter: 199,-
1 ret: 149,- 2 retter: 169,- 3 retter: 199,-