VORES MENUER

Menu 1

Min. 8 kuverter

Svinefilet

Marineret kyllingebryst

Nakkefilet

Pris pr. person 119,-

Brød og smør 12,- pr. person

Menu 2

Min. 8 kuverter

3 slags kød

Svinefilet

Marineret kyllingebryst

Nakkefilet

Langtidsstegt oksespidsbryst

Svinemørbrad med bacon

Marineret kalkun

Kalveculotte

 

Pris pr. person 149,-

Brød og smør 12,- pr. person

Menu 3

Min. 8 kuverter

3 slags kød

Svinefilet

Marineret kyllingebryst

Nakkefilet

Langtidsstegt oksespidsbryst

Svinemørbrad med bacon

Marineret kalkun

Kalveculotte

Kalvefilet

Oksefilet

 

Pris pr. person 169,-

Brød og smør 12,- pr. person

Salat

Pastasalat

Sæsonens blandende salat med dressing

Kartofler

Flødekartofler

Kartoffelsalat

Provence kartofler

Persillekartofler

Timiankartofler

Bagte kartofler

Halve marinerede kartofler

Nye danske kartofler vendt i smør og salt

Broccolisalat

3 retters menu ud af huset

Menu 1:

Min. 4 kuverter

Forret:

Tarteletter med høns i asparges

Eller

Røget laks på salatbund med dilddressing

Hovedet:

Langtidsbraseriet kalvespidsbryst med waldorfsalat, ristede kartofler og skysauce

Dessert:

islagkage med frugtsalat

 

Pris pr. person 198,-

Brød og smør 12,- pr. person

Menu 2

Min. 4 kuverter

Forret:

Tunmousse med rejer, citron og dressing

Eller

Citronmarineret tigerrejer på salatbund

Hovedret:

Sødmælkskalveculotte med årstidens salat med dressing og to slags kartofler

Dessert:

islagkage med frugtsalat

 

Pris pr. person 198,-

Brød og smør 12,- pr. person

Menu 3

Min. 4 kuverter

Forret:

Rejecocktail med dressing

Eller 

Lufttørret skinke på salatbund med melonsalat

Hovedret:

Rosa stegt kalvefilet med rodfrugter, ristede kartofler og rødvinssauce

Dessert:

islagkage med frugtsalat

 

Pris pr. person 249,-

Brød og smør 12,- pr. person

Varme retter ud af huset

Min. 15 kuverter

Flæskesteg

med hvide og brune kartofler, slagteren rødkål og brun sauce.

Pr. kuvert 99,-

_______________

Dansk bøf

med bløde løg, hvide kartofler, brun sauce og rødbeder.

Pr. kuvert 79,-

_______________

Karbonader

med stuvet ærter og gulerødder og hvide kartofler.

Pr. kuvert 69,-

_______________

Stegt flæsk

med persille sauce, hvide kartofler og rødbeder.

Pr. kuvert 89,-

Koteletter i fad

med ris og hvide kartofler.

Pr. kuvert 79,-

_______________

Chili con carne

med ris og salat.

Pr. kuvert 69,-

_______________

Biksemad

med spejlæg, bearnaise sauce og rødbeder.

Pr. kuvert 69,-

_______________

Mørbradgryde

med kartoffelmos.

Pr. kuvert 89,-

_______________

Børne menuer 

1. Kylling med pasta, ærter og gulerødder.

2. Lasagne med børne salat.

3. Små frikadeller med pasta, ærter og gulerødder.

Pr. kuvert 39,-

Sammensæt selv

Min. 12 kuverter

Forretter:

Tunmousse på salatbund med rejer, citron, dressing og flutes

Tarteletter med høns i asparges

Rejecocktail med dressing og flutes

Melonsalat med parmaskinke

Lakserose på salatbund med flutes

Hønsesalat på ananasring pyntet med bacon

Hovedret:

Buffet:

Langtidsstegt kalvefilet

Marineret svinefilet

Ristede kartofler

Flødekartofler

Melonsalat

Græsk pastasalat

2 slags dressing

Flutes

Dessert:

islagkage med frugtsalat

1 ret: 149,-

2 ret: 169,-

3 ret: 199,-

1 ret: 149,- 2 retter: 169,- 3 retter: 199,-

1 ret: 149,- 2 retter: 169,- 3 retter: 199,-

1 ret: 149,- 2 retter: 169,- 3 retter: 199,-